Najzanimljiviji sajt Balkana


Bliznaci Ellie i William Trykush iz Engleske  izgledaju kao i sve bebe od devet meseci,ove bebe  još ne mogu ni da sede niti da hodaju ali zato znaju da rade jako dobru stvar, a to je da plivaju!Ovo dvoje devetomesečnih blizanca je u stanju preplivati ceo bazen dužine 25 metara......


Njihovi roditelji su ostali zapanjeni onim što su videli odnosno kada su to videli da njihve bebe mogu da preplivaju bez poteškoća bazen. Vic i Charley nisu nikada "ni u snu" pomislili da njihove bebe imaju poseban talent sve dok ih nisu odveli na kurs plivanja za roditelje i bebe po prvi put.

 "Svi smo se iznenadili .Ovo su sigurno  najmlađe bebe u Velikoj Britaniji koje su u stanju da plivaju same bez ikakvih dotatnih pomagala i bez ičije pomoći" izjavili su roditelji dvetomesečnih beba blizanaca.


 "Roditelji ovih neobičnih blizanaca su sa njima veoma opušteni u vodi.Nikada ne paniče kada se bebe prevrnu ili potonu jer se njihove bebe to jeste sinovi vrlo brzo okrenu ili isplivaju na površinu i nastave plivati očigledno je i to da se bebe dobro zabavljaju",izjavio je instruktor plivanja Amy Stanley.

Roditelji ovih zanimljiviih bebe se nadaju da će jednog dana njihove bebe možda biti budući plivački asovi i da će plivati na olimpijadi.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1