Najzanimljiviji sajt Balkana


Da li ste gledali film Tron Legacy?Sećate li se scene s motorima koji jure stazom? Motor koji je u flimu računarski savršeno napravljen sada možete da ga i kupite u stvarnosti.Ovaj motor naravno,možete da vozite kao i sve ostale motore i da ostvarite možda svoj san.

Pod jednim uslovom da imate 33.000 funti koliko i košta ovaj Tron Legacy motor onda to može biti pravi pogodak .U filmu, je naravno motor napravljen uz pomoć state-of-the-art CGI grafike i kontrolisan uz pomoć računaskog programa kao i igrica.

Dok prava verzija Tron legacy motora koju je izradio Parker Brothers Choppers, je 2.43 metra duga,23 cm širok i težak oko 215 kilogarama.Dok brzinu koju može postići je oko 120 kilometara na sat.

Gume kod ovog tron motora su napravljeni korištenjem guma od teretnog vozila koji su prilagođeni obliku da mogu stati u motor a sa strane je ukrašen je elektro-svetlećim trakama.


Dok je motor prekriven staklenom plastikom( fiberglasom) i ojačan s čeličnim okvirom da bi dalo čvrstinu motoru.


Dok vozači ovog motora odnosno motoristi skoro da moraju ležati gotovo u vodoravnom položaju kao u filmu.Tron legacy motor Tron legacy pokreće motor od Suzukija od 996 kubinih metara četvorotaktni motor s oprugom na prednjem i zadnjim sedištima.I poseduje priključak za Ipad

Svaki motor može biti izradjen i po narudžbi i dostupni su za online kupovinu kod Hammacher Schlemmer.Inače Light tron motori se pojavljuju i u izvornom filmu iz 1982. godine, kao i u nastavku filma Tron:Legacy iz 2010.A kako ovaj motor izgleda u stvarnosti pogledajte u videu

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1