Najzanimljiviji sajt Balkana

Misteriozni zvuk s neba niko ne zna šta je?
Od Ukrajine,preko Belorusije,SAD, Kanade,Nemačke kao i ostatka sveta, ljudi čuju čudan i tajanstven zvuk s neba koji ih intirgira pa čak i uznemirava više od decenije !
Ta tajanstvena i čudna buka,...

liči na zvuke trube ili kao orkestar, i za sada ovu misteroznu pojavu ne može da "dešifruje" čak ni američka NASA!

Prvi video sa čudnim i zasadatajanstvenim zuvcima pojavio se 2008. godine u Belorusiji, iste godine 2011. pojavio se sličan video u SAD-u, a potom i u Kanadi.

Naučnik David Deming sa Univerziteta u Oklahomi već je ranije pisao o tzv. "šumu" - misterioznom zvuku kojeg širom sveta čuje  svega 2 do 10 posto svetske populacije

Neki naučnici ovu zvučni tajnstvenu pojavu pripisiju promenama atmosferskog pritiska,a zagovornici teorije zavere veruju da je reč o zvucima koje proizvodi HAARP, tajno američko oružje za kontrolu klime?

Neki čak tvrde da je reč o vanzemaljcima, dok ima i onih koji za ovu neobjašnjivu pojavu tvrde da su to zapravo zvuci truba iz Apokalipse, koje čovečanstvu najavljuju kraj sveta!

Bilo kako bilo, ovi zvuci su i dalje prava misterija za one koji su čuli, naučnike ,teoretičare zavera, NASA-u, vernike, NLO entuzijaste, i druge ljude koji se bave ovim misterioznim zvukom s neba .Jer  za sada niko sa sigurnosću ne može da utvrdi šta konkretno predstavlja, odakle se tačno čuje, kako nastaje i zašto se čuje taj zvuk sa neba koji se pojavio malo više od jedne decenije?

Na kraju vam ostavljamo u ovim video klipovima da sami poslušate i prosudite šta je u pitanju. Ali definitvno mora se priznati, da su zvuci sa neba jako čudni pomalo strašni i još uvek su tajanstveni zar ne?loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1