Najzanimljiviji sajt Balkana


Vanzemaljac uslikan u Meksiku ?

Meksiko je jedna najaktivnijih zemlja sveta što se tiče viđenja i sureta sa NLO-ima.Niko ne zna zbgo čega je, neki UFO zaljubljenici smatraju da su razlog tome....
 brojne baze vanzemaljaca koje se nalaze ispod većine meksičkih vulkana.?!
 
pre nekioliko dana websajt "Brazil Weird News" je izvestio o neobičnom događaju koji se dogodio tokom prve polovine jula 2015. godine, u gradu Nuevo Laredo u meksičkoj saveznoj državi Tamaulipas.
 
Na periferiji grada Nuevo Laredo, usred dana, vlasnik poljoprivrednog gazdinstva je čuo čudnu buku ispred kuće, pa je rešio da izađe i utvrdi šta se događa.
 
Koristeći kameru na svom telefonu, napravio je snimak neuhvatljivog vanzemaljca. Bilo je očigledno da je stvorenje nago, sa izrazito ružičastom kožom i figurom nalik ljudskoj. Kretalo se po krovu kuće. 
 
Vanzemaljac je bio brz, vitak, sa dugim rukama i nogama i malom glavom. Čim je primetio da ga neko posmatra, "vanzemljac" je pobegao.Jednsotavno veroma brzo je nestao iz vidnog polja vlasnika imanja, čiji identitet nije otkriven u reportaži.
 
Lokalna televizija El Mañana je postavila snimak ovog događaja na You Tube. Preliminarna analiza ovog snimka od strane stručnjaka je pokazala da nema filmskih rezova, animacija, niti bilo kakvih drugih efekata, što ukazje na to da je autentičnost snimka ispravna tj da je snimak ovog vanzemaljca iz Meksika stvaran! Uz napomenu  vama da video pošto je malo predugačak možete početi gledati od 1:04 min ili sve odjednom

Kako je izgledao bliski "susret treće vrste" pogledajte u neobičnom videu:
 

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1