Najzanimljiviji sajt Balkana

dinosaurus lobanja na marsu

Curiosity svemirski rover NASA-e snimio je veoma zanimljiv i čudan objekat na planeti Marsa. Teoretičari zavere tvrde da je u pitanju lobanja dinosaurusa na Marsu?!....Rover Kjuriositi pronašao je na Marsu kranje čudan objekat koji neverovatno podseća na lobanju dinosaurusa, što je momcima sa you tube kanala "Paranormal Crucible" kao i teoretičarima zavere dalo nov razlog da polemišu na društvenim mrežama.

I da odmah ukažu da je na Crvenoj planeti Mars nekada davno "živeli" dinosaurusi!?

Teoretičari zavera tvrde da nije u pitanju običan kamen, već da se na slici lepo vide zubi, čeljusti, nosna šupljina " na lobanji" što sve zajedno asocira na glavu navodnog dinosaurusa! ovu sliku je čak i NASA

Sa YouTube kanala Paranormal Crucible, su rekli da je slika "lobanje dinosaurusa sa marsa" je snimljena od Curiosity rovera u Gale krateru na Marsu.

"Ništa nismo radili sa snimcima, ovo je NASA objavila, mi samo prenosimo", tvrde teoretičari koji su snimke postavili na društvenim mrežama.

Na kraju pogledajte sami i prosudite šta je u pitanju, lobanja dinosaurusa na marsu ili nas oko opet vara odnosno javlja nam se pareidolija:
 
loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1