Najzanimljiviji sajt Balkana


10. novembra 2011. kompanija Microsoft instalirala je pravi džinovski Smartphone Windows Mobile 7.5 na njujorški Herald Square inače najprometniju ulicu i raskrsnicu na svetu.Ovim postavljanjem Smartphone uredjaja...

kompanija Microsoft je želela obeležiti premjeru i početak prodaje Windows Mobile 7.5 ali i ostvariti još jednu zanimljivu zamisao.

Tako je kroz premijeru i početak prodaje uredjaja,kompanija Microsoft je uspela i da postavi novi svetski rekord za najveći smart telefon na svetu,po zapisniku World Records Academy.


Microsoftov smartphone odnosno najveći smart telefon je visok skoro 55 metara ili slikovitije objašnjeno visine je kao šest spratova zgrade,ovom veličinom Microsoft je tako postao vlasnik najvećeg smartphonea na svetu.

A Andi Lees, predsednik odela Windows Mobile u Microsoft kompaniji povodom ovog dogadjaja u Nju Jorku izjavio "Windows Phone pomoći će promeniti način na koji ljudi gledaju na smart telefone"A vi u nastavku pogledajte kako izgleda najveći smartphone na svetu..

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1