Najzanimljiviji sajt Balkana


10. novembra 2011. kompanija Microsoft instalirala je pravi džinovski Smartphone Windows Mobile 7.5 na njujorški Herald Square inače najprometniju ulicu i raskrsnicu na svetu.Ovim postavljanjem Smartphone uredjaja...

kompanija Microsoft je želela obeležiti premjeru i početak prodaje Windows Mobile 7.5 ali i ostvariti još jednu zanimljivu zamisao.

Tako je kroz premijeru i početak prodaje uredjaja,kompanija Microsoft je uspela i da postavi novi svetski rekord za najveći smart telefon na svetu,po zapisniku World Records Academy.

Microsoftov smartphone odnosno najveći smart telefon je visok skoro 55 metara ili slikovitije objašnjeno visine je kao šest spratova zgrade,ovom veličinom Microsoft je tako postao vlasnik najvećeg smartphonea na svetu.

A Andi Lees, predsednik odela Windows Mobile u Microsoft kompaniji povodom ovog dogadjaja u Nju Jorku izjavio "Windows Phone pomoći će promeniti način na koji ljudi gledaju na smart telefone"A vi u nastavku pogledajte kako izgleda najveći smartphone na svetu..


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1