Najzanimljiviji sajt Balkana


Za ovu čudnu,bizarnu i pomalo tužnu priču rekli bi smo kao  da je "izašla" iz filma "Neobični slučaj Bendžamina Batona" ali sa malo drugačijim završetkom.Reč je Braziliki koja je rodjena 7. maja,1981.godine sa neobičnim medicinskim slučajem, njeno ime je Maria Audete do Nascimento.....

Marija je nekim čudom ili greškom prirode (nazovite kako hoćete) još uvek ima telo devetomesečne bebe.!!"Mala" Marija je iz siromašne porodice koja živi u blatnjari kućici u gradiću Ceara,u Brazilu.Marija ima oca i maćehu koja se i brine o njoj do kada joj je prava majka umrla pre 13 godina.Marijina porodica nije mogla da obezbedi novac jer su bili siromašni za njeno lečenje čije se stanje moglo preokrenuti da se sa terapijama krenulo na samom rođenju.

Na žalost Marija mora da nastavi da žvi u telu bebe od 9 meseci, i u nemogućnosti je da se brine o sebi kao i da govoriNjena maćeha,Dora, je preuzela svu brigu o "maloj"Mariji.Dora kaže da ima dovoljno ljubavi za nju jer veruje da je  dete poklon od Boga, da se brine o 30 godišnjoj Mariji.

Stručnjaci s Medicinskog fakulteta Univerziteta u Ceari veruju da Marija pati od ozbiljnog nedostatka hormona štitne žlezde. Kao rezultat hipotireoza,njeno telo nikada nije bilo na žalost u stanju da se razvije fizički ili mentalno.Oni su takođe izjavili da se ovo otkrilo ranije Marija bi možda odrastasla kao normalno dete.

Univerzitet se složio da će obezbedi besplatno lečenje Mariji, kako bi mogla biti malo više nezavisna na primer da hoda jede i kaže barem nekoliko reči.Kako izgleda Marija zarobljena u telu devetomesdečne bebe pogledajte u videu uz napoemnu video nije na engleskom...

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1