Najzanimljiviji sajt Balkana

Zhao Rui  njemu ni bušilica ne može ništa Zhao Rui,ima 24 godine i on dolazi iz kineskog grada  Mianzhua .Rui, je  kung fu master, i borilačkim se veštinama počeo baviti još kao dete kada je imao 16 godina.Tada je pobegao od kuće i pridružio se šaolinskim monasima. ...

Uz njih je uvježbavao Sandu, kineski kick boxing, ali i tehniku upravljanja unutrašnjom energijom poznatom još i kao qi (ki) Pre nekoiko dana Rui je predstavio svoje neverovatno umeće odnosno pokazao je do koliko je uvežbao svoj um i telo. 

Rui je ispred TV ekipa ležao na oštricama dok su mu na leđima pomoću malja lomili blokove, ali i vukao kombi unatoč mačeti koja je prijetila da mu prereže grkljan.

Ipak, najspektakularniji trenutak je uslijedio kada su mu uključenu bušilicu prislonili na glavu, a koja je na njemu ostavila tek jednu manju krvavu tačkicu ( mada prosto malo izgleda kao trik al ajde neka bude tako.. op.aut.) 

Šta sve može da uradi ovaj 24-godišnji šaolin monah i da li je u pitanju trik ili stvarna "pobeda" uma i tela i pogledajte u videu i sami prosudite....

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1