Najzanimljiviji sajt Balkana


Verujemo da bi mnogi voleli da se mogu  okupati u ovom zanimljivom bazenu napunjenom pravim pivom izgleda da je od sada i to moguće..Naravno to oni koji požeele mogu i ostvariti i to po ceni od oko 300 dolara ako skoknu do Austrije..... Jedan pivski bazen austrijske pivare Starkenberger ima površinu od 15-ak kvadrata a u bazenima se nalazi 18,185 litara piva.Ipak temperatura piva u ovom bazenu je malo "visoka" cela 32 stepena celzijusa

Mada možete po vašoj želji zahtevati da se temperatura bazena smanji.Sa porodicom ili sa prijateljima možete uživati u njemu uz čašu hladnog piva koje možete naručiti i popiti u bazenu.
Kako se tvrdi na njihov sajtu( pivare) ovi pivski bazeni su bogati vitaminima i kalcijuom a veoma su korisni za psorijazu,otvorene rane,a posle kupanja koža i kosa postaje neverovatno meka.

Vlasnik pivovare je na ovu ideju došao kada je deo opreme za proizvodnju piva postao suvišan pa je odlučio na kreativan način iskoristiti opremu praveći pivske bazene.Kako to izgleda pogledajte u video reportaži ispod...(Moguće je da  video ne radi ako je tako, kliknite na naslov videa u videu)
loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1