Najzanimljiviji sajt Balkana


Knjižara iz Toronta u Kandadi,The Monkey Paw,je poznata kao prodavnica starih knjiga.Ovih dana je svojim posetiocima priredila i predstavila  neobično iznenađenje automat koji je ručno pravljen....

Ovaj neobičan automat(sa videa) nudi mogućnost da posetilac( kupac) u knjižari dođe do knjige putem nasumičnog izbora.Bibliomat funkcioniše na istom principu rada kao i svi automati za osvežavajuća pića,samo što ovaj automat umesto pića izbacuje stare knjige.

Tako da za dva dolara,koliko aparat prima,posetilac knjižare "The Monkey Paw" može da nasumice dobije neki staru knjigu različite veličine naravno i naslova.Ovaj automat za nasumičan izbor knjiga je osmislio Craig Small.


Biblio-mat, kako se ovaj automat zove,na sebi ima mali natpis :Staro i neobično,Svaka knjiga je iznenađenje,Ne postoje dve iste,Prikupite svih 112 miliona naslova .

Vlasnik knjižare Stephen Fowler je na ovu ideju je došao  a bi što pre rasprodao staru literaturu koja ima kao i svaka knjiga na svetu svoju neku vrednost.Na kraju da dodamo izum je veoma neobičan a i zanimljiv je način prodaje starih knjiga.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1