Najzanimljiviji sajt Balkana


Sad se verovatno pitate u čemu je stvar ovde....??Najnovija neobična i zanimljiva atrakcija dolazi nam iz Belgije."Nebeska večera" u nebeskom restoranu.Nebeska večera je ustvari originalan,neobičan restoran u vazduhu!

Na ovakvu zanimljivu i originalnu ideju su došli vlasnici nekoliko uglednih i uspešnih restorana u gradu Briselu koji su za potrebe nebeskog restorana poseduju 50 metara visok kran koji celi restoran drži iznad zemlje dok gosti restorana večeraju.

Na visini od 50 metara iznad zemlje gosti dobijaju nebesku večeru ( za doručak i ručak nismo sigurni)Nebeski restoran prima dvadeset i dvoje ljudi,na samoj sredini ovog restorana tj platformi moze da stane 5 osoba na primer mesto za kuvare,konobare ili neke zabavljače.
Restoran je dug nekih 9 metara a širina platforme je 5 metara.Vlasnici poseduju nekoliko modela nebeskih restorana tako da ovaj sa videa je samo jedan od modela.


Što se vremenskih neprilika kao i bezbednosti,vlasnici su i o tome mislili,pa je restoran providno natkriven,stolice su u obliku trkaćih sedišta s pojasevima za vezivanje.Oprema kao i celi kran koji služi za podizanje se svaki put pre večere u vazduhu temeljno proveravaju.

Cena ovakve jedne večere u ovom neobičnom restoranu je za one malo bogatije iznosi oko 10.000 funti dok nebeski restoran dolazi na poziv na sva odredišta tj mesta u svetu.I na kraju da dodamo ovu platofrmu iznajmiti i za venčanja ili biznis sastanke.A ako vas interesuje kako to sve izgleda pogledajte u videu ko sledi...

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1