Najzanimljiviji sajt Balkana


Definitivno muškoj populaciji uskoro odlazak u WC će biti zabavniji .Kao što je to slučaj u  baru The Exhibit u Balhamu.Muškarci će moći testirati svoju "preciznost u gađanju". Svaki put kada odu u WC u gore navedenom baru mogu odigrati neku od tri ponuđene igrice dok urniraju...

Igrica je prvo probno postavljena u julu mesecu znad pisoara u baru Ta Bouche u Cambridgeu.Što se pokazalo pun pogodak.Igrica je postala popularana kod muškog dela a za vlasnike bara profitabilna.

Gordon MacSween jedan od kreatora ove igre nije bio siguran kako će ljudi reagovati na ovako nešto,ipak posle par dana reakcije su bile i više nego dobre tako da sad zajedno sa još nekim svojim kolegama veruje da igrica iznad pisoara će imati uspeha.


Dok muškarac urnira a to je prosečno oko 55 sekundi ,više ne mora buljiti u pločice ili zid sada može da odigra igricu.Na kraju video igre igračima je ponuđeno da svoj rezultat preko mobilnog postave i na Twitter.

MacSween i njegov kolega Mark Melford imaju u planu igricu distribuirati po celoj Velikoj Britaniji početkom 2012 godine, kao i za inostrano tržište ako se za tim ukaže prilika.Kako to izgleda igrati igricu dok urnirate ako vas interesuje muškarci,pogledajte u nastavku...

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1