Najzanimljiviji sajt Balkana


Koristeći samo osam različitih boja hemijske olovke,29-godišnji Samuel Silva umetnik iz Portugala,stvara neverovatno fotorealističan portrete ljudi,životinja i pejzaža.Kada pogledate ove zanimljive i fenomenlane radove....

zaista vas dovodi do toga da se zapitate kako je to moguće da se nacrta samo sa  par hemijskih olovaka!

Sa svojim neobičnim i fenomenalnim slikanjemje izazvao mnoštvo pozitivnih komentara i pohvala u popularnoj online zajednici deviantART.Inače je 29-godišnji PortugalacSilva po zanimanju advokat a umetnost je samo njegov "hobi”.Koliko je oduševio mnoge svojim crtežima vidi se i po broju komentara za sliku nazvanu "Crvenokosa devojka",gde je komentar ostavilo više od 3.000 osoba.

Samjuel Silva koristi redovne BIC hemijske olovake i na svaki crtež utroši otprilike od 5 do 50 sati sve zavisi koliko je crtež komplikovanOvaj umetnik amater crta, slika i pravi skulpture od svoje druge godine života,vremenom je razvio svoj sopstveni stil crtanja ovih realističnih slika

"Hemijska olovka nije moj jedini medij za sada pokušavam da to savladam.Za svako delo mi je potrebna  mala večnost.da nacram"napisao je ovaj samouki umetnik Silva.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari (2)

  • Gost - KRIS 007

    LAZU BRE 100000000000%!!!!!!!!!B)

  • Meini lično su ove slike odrađene [B]fenomenalno[/B] p.s sad viđe neke slike umanjene su crne heheh to je zbog drugačije vrste slike;)

loading...

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Pratite nas i dok ste na Facebooku


google plustwitter icon

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner