Najzanimljiviji sajt Balkana


Alice Finch,velika obožavateljka u LEGO kockica kao i majka dvoje dece, uspela da napravi vernu kopiju dvorca Hogwarts, dvorca iz knjige kao i filma o Hari Poteru. Za izradu LEGO dvorca bilo.....

joj je potrebno pet godina i skoro  400 hiljada kockica....
Finch je naljutilo to što Hari Poter LEGO izdanje kockica je bilo poprilično neprecizno i tada je počela svoju verziju velike dvorane dvorca Hogwarts,ubrzo  je Finch shvatila da može napraviti i puno više.Tako joj je to osiguralo dve nagrade na takmičenju ljubitelja Lego kockica - BrickCon 2012.kao i nagrada publike u Best in Show.

 "Izradu dvorca sam počela pre pet godina,kada sam provodila dosta vremena sa svojim starijim sinom u našoj Lego sobi.On je bio zadužen za građenje,a ja sam sortirala i sklanjala kocke.Posle nekog vremena,uhvatila sam samu sebe da i ja želim da gradim.Ja kockice nisam slagala kockice još od djetinjstva.Danas nakon toliko godina kada sam počela ponovno da ih slažem sa svojim sinom,shvatila sam da je to imalo velikog utecaja na mene"


"Mnogo vremena smo provodili zajedno radeći nešto kreativno,učeći tehnike i deleći ideje na veoma produktivan način. Naravno, tada nisam razmišljala o tome na ovaj način. Samo sam pokazivala sinu da i mama može biti veoma dobra u sastavljanju kockica“, izjavila je Finch.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1