Najzanimljiviji sajt Balkana

vozilo eleMMent Palazzo
Austrijska kompanija Marchi Mobile napravila je i prodaje za sada najskuplji na svetu auto kamper koji se zove eleMMent Palazzo.Ovaj auto kamper se isporučuje zajedno sa pop-up krovnom terasom koja ima prostor od 20m2

Ovo najskuplje kamper vozilo od nevrovatnih 2.17 miliona evra je širine 2.5 m dok je dugačko skoro 12 metara a prostor je površine 20 metara kvadratnih.U auto kući na točkovima eleMMent Palazzo se nalazi spavaća soba sa 40-inčnim TV-om, kupatilo,odvojen toalet,dnevni boravk .A za luskuzom ne zaostaje tu je i vozačka futuristička kabina sa krevetima na sprat, i luksuzni mini bar.

EleMMent Palazzo auto kuća na točkovima može biti opremljen sa mobilnim internetom,kaminom,striming video nadzorom i satelitskom televizijom,ovo vozilo poseduje i vanjske linije koje sjaje u mraku radi poboljšanja bezbednosti noći.
vozilo eleMMent Palazzo

Ali, najimpresivniji deo vozila EleMMent Palazzo  je nazvano "nebo salon" pokretni deo krova koji se otvara pritiskom na jedno dugme auto kamper psoeduje i podno grejanje.
vozilo eleMMent Palazzo
Marchi Mobilni kaže da njihovo vozilo eleMMent Palazzo ima savršenu aerodinamičku linju a pokreće ga 510ks (konjskih snaga) maksimalnu brzinu od 150 kilometra na sat i težinu koja iznosi preko 20 tona

loading...


 

 





Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner