Najzanimljiviji sajt Balkana

čokoladna skulptura
Čokoholičari širom sveta,kada bi posetili ovaj tematsko izložbeni park  izgledalo bi kao da su u čokoladnom "raju" jer izgleda nestvarno sladak.Tematsko izložbeni park je otvoren nedavno u Šangaju...

Čokoladna zemlja čuda otvara svoja vrata za drugi put nakon prethodnog tematskog izložbenog parka u Pekingu koji je bio u januaru 2010. Razne skulputure se mogu naći u ovom čokoladnom parku počev od čokoladnih patika,tašni,automobilia,možete kupiti čak i čokoladni dolar.Naravno tu su  i čokoladne slike porcelan,neki kineski istorijski detalji, bukvalno gde god da se okrenete je napravljeno od čokolade.
čokoladni dolar
Ukusni čokoladno izložbeni tematski park,se nalazi u "Himalaya" umetničkom muzeju u Šangaju i tu je izloženo oko 200 najboljih umetničkih dela,koja su napravljena korištenjem čokolade kao osnovnog materijala.Izložba tj tematski park će trajati oko tri meseca.Možda najspektakularniji deo parka od čokolade, je je glinena replika armija kineskog cara Ćin Ši Huanga gdje svaki vojnik oblikovan čokoladom do najsitnijih detalja.

Posetioci će isto tako moći da naprave sopstvenu čokoladnu skulpturu ili neku svoju zamisao iznesu na licu mesta, ili uz pomoć profesionalih vajara.

Događaj do sada ovaj tematski park je videlo više od 500.000 posetilaca.Takođe postoje planovi da se ova čokoladno izložbeni tematski park preseli u Hong Kong.A nama ostaje da posredstvom slika zavirimo u čudesni čokoladni park...
robot čokoladna skulpturačokoladna skulptura vazačokoladna skulptura automobil
čokoladna skulptura tašnečokoladna skulputra kineski vojnici

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1