Najzanimljiviji sajt Balkana

google london
Google je za potrebe svojih zaposlenih njih 350, kako bi dolazili do još boljih zamisli i IT ideja predao na upotrebu novo savremeno futurističko radno okruženje u Londonu,koje više podseća na kuću Velikog Brata...

U Googleu su renovirali treći sprat L4 koji sada važi za jedan od najmodernijih radnih okruženja na svetu.Nelson Mattos,Googleov potpredsednik tehničkog odeljenja je izjavio:"Zapošljavamo najbolje i najpametnije inžinjere u Velikoj Biritaniji i želimo da ih okupimo u kreativnom, opuštajućem i uzbudljivom okruženju"

Soba za sastanke opremljena je neobičnim futurističkim foteljama,hodnici izgledaju kao da su  uzeti sa Enterprise svemirskog broda iz Zvezdanih staza. Zaposleni i Googleovoj kncelariji u Londonu u novom sređenom prostoru mogu igrati bilijar i video igre tokom radne pauze.Na raspolaganju zaposlenima u Googleovom predstavništvu u Londonu  su tako teretana,izolovana muzička soba u kojoj mogu da sviraju bubnjeve i gitaru ili gledaju TV.

U ovaj L4 radni novi prostor su postavili i nezaobilazne velike zidne table po kojima zaposleni mogu da pišu u slučaju da im padne neka ideja na pamet.Zaposlenima se nudi mnogo hrane i bezaljoholnih pića da bi imali veću prpduktivnost a tu su i 4 restorana za zaposlene sa raznovrsnim jelima i naravno sve je besplatno.

Na kraju vam donosimo fotografije google novog radnog prostora u Londonu,da se malo prepustite uzivanju a i maštanju kako bi vam bilo da kojim slučajem radite za veliki Google...

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1