Najzanimljiviji sajt Balkana

ostrvo 12 miliona dolara
Privatno ostrvo zajedno s luksuznom vilom našlo se ovih dana u prodaju tj ponudi.Ovo rajsko ostrvo se nalazi na obalama FlorideEast Sister Rock ostrvo je udaljeno samo četvrtinu milje od grada Marathon u srcu Floridskog zaliva.

Prodavci ovog ostrva Robert i Elena Villiford kupili su ostrvo 1995.godine,da uživaju zajedno s njihovo četvoro dece.Sada, kada njihova deca odrasla oni manje vremena provode na ovom ostrvu i zato su se odlučili da ga prodaju.A cena za ovo malo luksuzno ostrvo je12 miliona dolara!

Ostrvo se nalazi na koralnom grebenu,nudeći potencijalnom kupcu neodoljiv "robinson kruso" prelepi panoramski pogled na okean i potpunu izolovanost od tuđih pogleda i ostatka sveta.

Na 2.500 kvadratnih metara se nalazi kuća sa 19 kliznih staklenih vrata koji će vam ponuditi da kroz udobnost vile možete imati prelep pogled na okean,tu je takođe pristanište za čamce i mali heliodrom.Kuća se sastoji od tri spavaće sobe i dva kupatila i u ovoj vili može da se smesti devet ljudi.
Prodaja ostrva je izazvalo veliku zainteresovanost potencijalnih kupaca.Jer šta je nekome dati 12 miliona dolara za zaista prelepo ostrvo zar ne?Verujemo da bi mnogi bi voleli da ga imaju.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1