Najnoviji naslovi

Najčitanije ovog meseca


Persi i Koni Emert iz Pensilvanije,SAD,su bili toliko frustrirani kada nisu mogli da otkriju ko im to krade hranu koju oni postave za ptice,ubrzo su napravili zamku da uhvate tu "štetočinu" Ali na njihovo zaprepaštenje u zamku koju su postavili se "upecala" čudna veverica...

veverica koja je imala čudnu boju krzna tj. uhvatili su ljubičastu vevericu !

Za sada naučnici nemaju pojma odakle veverici ovaj ljubičasti pigment  i zbunjeni ovim fotografijama ljubičaste veverice Poslednji put je svet video ljubičastu vevericu 2008. godine,takava veverica je bila  pronađena u Velikoj Britaniji.

"Imamo hranilice za ptice u dvorištu i veverice stalno ulaze u njih. Moj muž im postavlja zamke, hvata ih a zatim ih oslobodi i pusti na neko drugo mesto, da ne bi ulazile u hranilice", rekla je Koni Emert.

Krzno veverica može biti različitih boja crveno,sivo,crno,braon,ili čak  bele boje u slučaju albino životinje ali do sada nisu postojali  poznati slučajevi veverica koja može da bude prirodno ljubičaste boje.

Najočiglednija pretpostavka je da je ova životinja bila obojena od nečije ruke.Ako je i veverica upala u kakvu lokvu s bojom ili hemikaliju, verovatno ne bi preživela več bi uginula,dok kako smo rekli bojenje bi isto  tako dao delomičanrezultat jer time da bi samo delomično se veverica mogla obojiti tj ispriskati.

Ona je rekla da su ljubičastu vevericu oslobodili i pustili u divljinu
Inače izraz ljubičasta veverica je inače izraz koji se upotrebljava u svetu biznisa, u okviru traženja novih kadrova. Ljubičastom vevericom se smatra neko ko ima toliko različitih veština, da se uklapa na svaki mogući način u poslovnu poziciju na koju treba da bude postavljen.

Kliknite ovde i ostavite svoj komentar

Komentari

  • "Trenutno nema Komentara"

Pretraga naslova

Pratite nas i dok ste na Facebooku

OGLASNA TABLA sajta

Molimo administratore ostalih web sajtova da ne "vuku slike" sa naloga na photobucketu  Jer nam prave ogroman saobraćaj (bandwidth) koji kada se pređe određni limt mora da se plaća  Direktnim linkovanjem slika sa photobucketa ugrožavate rad ovog sajta odnosno prikazivanja fotografija
HVALA :)
 administracija sajta

 

Najčitaniji naslovi 2014

© 2011-2014 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana

Zabranjeno je čisto kopiranje(opcija) copy paste teksta i naslova članka.!