Najzanimljiviji sajt Balkana

SEOSKA KUĆA UK
Ovaj objekat koji više liči na vilu nego na seosku kuću nosi ime "Updown cort",i nalazi se u selu Vindlshem u Britaniji,imanje je nekada tokom 70-tih godina prošlog veka pripadalo pripadalo princu Samiju Gajedu od Egipta.


Ova vila da ne kažemo seoska kuća se 48 kilometara od centralnog Londona,i poseduje 24 spavaće sobe i 23 kupatila,dok za izgradnju kuće su korišćeni neki od najredjih materijala na svetu,poput....

italijanski mermer,od koga je i napravljena i staza sa ugrađenim grejanjem,koja vodi do vile.

Ova vila-seoska kuća ima bioskop sa 50 sedišta,kuglanu,teretanu,teren za skvoš,teniske osvetljene terene,nezaobilazni vinski podrum i “sobu panike”.Da potencijalnim kupcima ne bude dosadni u komšiluku mogu da susretnu i pevača Eltona Džona i gitarista grupe “Kvin” Brajan Mej.
najskuplja seoska kuća u UK

Na žalost nekada davno unutrašnjost vile je gotovo potpuno izgorela u požaru 1987. godine,kada je veliko nevreme srušilo drvo i oštetilo cev za gas.Nakon toga su zgradu kupila dvojica investitora,koji su,medjutim,bankrotirali.

Sve do  2002 godine ovu seosku kuću kupuje za 20 miliona funti ili oko 22 miliona evra sin zidara i vlasnik kompanije “Rajmer investments” Lesli Alen-Verko, koji je u njeno renoviranje uložio najmanje 30 miliona funti.
Tako da se ova vila ili seoska kuća sada  prodaje za 75 miliona funti ili 84 miliona evra.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Pratite nas i dok ste na Facebooku


google plustwitter icon

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner