Najzanimljiviji sajt Balkana

vespa skuter kancelarijske stolice

Ako ste nostalgični ili ljubitelj starih dobrih Vespa skuter onda je ove zanimljive kancelarijske stolice u obliku vespa skutera su pravi izbor za vas!..

Ove "Vespa skuter stolice" možda neće biti idealne za vožnju krivudavim ulicama Firence ili Rima, ali će biti savršene za vašu kancelariju dnevnu ili radnu sobu.

Vespa stolice dizajnirane su od strane "Bel & Bel",radionice u Barseloni osnivača umetnika i dizajnera Karlsa Bela i Hesusa Bela

vespa stolice pravi radionica Bel & Bel

Ove zanimljive stolice su izrađene od kućišta starih originalnih Vespa skutera. "Vespa skuter stolice" su presvučene imitacijom kože i njihova visina se može podesiti s hidrauličkim klipovima.

Neobične stolice se takođe mogu pohvalliti i jednom neobičnom i zanimljivom opcijom funkcionalnim pravim svetalima na zadnjoj strani!

Vespa kancelarijske stolice su dostupne u različitim bojama, ali sve su ograničena serija tako da ako neko je poželi mora da požuri a možete ih kupiti preko sajta BelyBel .Cena e pa sad.. malo je veća od običnih stolica celih 1.470 evra

Na kraju ako je ikada budete hteli da imate,definitivno vaše kolege s posla ili gosti u vašoj kući će biti ljubomorni!

A sad zavirite u foto galeriju:

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1