Najzanimljiviji sajt Balkana

misteriozni transportni sistem na Marsu?!
Ove slike koje slede u nastavku teksta možete potražiti i na Google Mars.Slike je napravio Joseph Skipper, "virtuelni arheolog" koji je "pregledao" površinu planete Mars preko gore navedenog programa.Koordinate su date na svaku sliku da vam olakšaju eventualno vašu proveru.

Sudeći prema nadjenim i dostupnim slikama,na Marsu su primećene misteriozne anomalije u blizini kratera "Hale",odakle NASA uskoro planira poslati svoje novo vozilo koje bi trebalo da krene u potragu za vodom ili eventualnim životom.
Dokaze koje nudi "virtuelni arheolog" Joseph Skipper govore da na Marsu se nalaze neki misteriozni objekti koji liče na neki vid "transportnog sistema" na samoj površini ove planete.?!
misteriozni transportni sistem na Marsu?!
Na slici 1 možete videti isprekidanu( kako se čini) ravnu liniju odnosno stazu,prugu ili neki vid transportnog sistema.Čudni misteriozni "transportni sistem" se proteže dijagonalno preko braonkastog polja marsa i gubi se gornjem levom uglu  gde prestaje pod marsovim uzvišenjima i udubljenjima,kao da ulazi pod zemlju.


Na slici 2. možete videti misteriozni "trasportni objekat"   kako ide "trasportnom prugom".
misteriozni transportni sistem
O čemu je ovde reč za sada niko ne zna.Za sada od NASA - e nema nekih zvaničnih informacija,jedino što se pojavljuje jesu ove slike navodnog "trasportnog sistema" kao i detaljan izveštaj  od strane svemirskog arheologa Josepha Skippera

misteriozni transportni sistem na Marsu?!
Bilo kako bilo ove slike koje su uhvaćene preko Google Mars programa izgledaju,čudne,zanimljive i pomalo misteriozne.Da li je ovo opet samo jedan u nizu lažnih slika,optičkih varki satelita,računarske greške,prašine ili zaista realan dokaz neke civilizacije na planeti Mars tostavljamo vama na na uvid i razmišljanje...

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1