Najzanimljiviji sajt Balkana

SEOSKA KUĆA UK
Ovaj objekat koji više liči na vilu nego na seosku kuću nosi ime "Updown cort",i nalazi se u selu Vindlshem u Britaniji,imanje je nekada tokom 70-tih godina prošlog veka pripadalo pripadalo princu Samiju Gajedu od Egipta.


Ova vila da ne kažemo seoska kuća se 48 kilometara od centralnog Londona,i poseduje 24 spavaće sobe i 23 kupatila,dok za izgradnju kuće su korišćeni neki od najredjih materijala na svetu,poput....

italijanski mermer,od koga je i napravljena i staza sa ugrađenim grejanjem,koja vodi do vile.

Ova vila-seoska kuća ima bioskop sa 50 sedišta,kuglanu,teretanu,teren za skvoš,teniske osvetljene terene,nezaobilazni vinski podrum i “sobu panike”.Da potencijalnim kupcima ne bude dosadni u komšiluku mogu da susretnu i pevača Eltona Džona i gitarista grupe “Kvin” Brajan Mej.
najskuplja seoska kuća u UK

Na žalost nekada davno unutrašnjost vile je gotovo potpuno izgorela u požaru 1987. godine,kada je veliko nevreme srušilo drvo i oštetilo cev za gas.Nakon toga su zgradu kupila dvojica investitora,koji su,medjutim,bankrotirali.

Sve do  2002 godine ovu seosku kuću kupuje za 20 miliona funti ili oko 22 miliona evra sin zidara i vlasnik kompanije “Rajmer investments” Lesli Alen-Verko, koji je u njeno renoviranje uložio najmanje 30 miliona funti.
Tako da se ova vila ili seoska kuća sada  prodaje za 75 miliona funti ili 84 miliona evra.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1