Najzanimljiviji sajt Balkana

steampunk zil vern 01
Jedan od najboljih stanova je stan u New Yorku,režisera Dzeremi Norica.Apartman krasi predivan interijer izradjen od parnih delova podmornice i broda uz dodatke morskih detalja po celom apartmanu.jednostavno rečeno stan dizajniran u stilu podmornice Žil Verna!

Ovakav stan je sada na prodaju u New Yorku za cenu od 1.750.000 dolara.Noritz,američki režiser kupio je ovaj stan tj potkrovlje 2006.godine za cifru $ 1,3 miliona dolara,a iako je bio u dobrom stanju,stan je bio isuviše s konzervativan za njegov ukus.Inspirsan podmornicom Žil Verna,odnosno parnim detaljima,Noritz  je krenuo u stvaranje i dizajniranje jedinstvenog doživljaja za sebe praveći od stana ovo što možete videti na slikama.

1800 kvadratnih metara prostora ovog "Žil Vern sana" poseduje jednu spavaću sobu,privatnu terasu i dva skrivena kupatila,kao i zidove prepune antičkih zupčanika,i cevovoda.Apartman na primer ima vrata koja imaju izgled koroziranih starih vrata kao da su sad donesena iz neke spašene stare podmornice.
steampunk stzan žil vern
Cepelin koji kao da se silazi sa stropa ovog stana,velike drvene i metalne zupčanike koji imaju po nekoliko kilograma težine,i koji vise ili vire iz zidova i stropa.Spavaća soba,na primer je uredjena u stilu kao da je eksplodirala bomba dok krevet se može spustiti i podići. Gotovo svaki predmet u apartanu od 1.750.000 dolara prikupio je sam Noritz i sastoji se od metala iz levaonica i parnih delova iz  radnji starinarnica.

stan u stilu zil vern podmornice

Mada Noritz kako kaže obožava provoditi vreme u ovom aprtmanu on ga mora prodati.Kako kaže Noric njegov posao zahteva mnogo putovanja pa tako da puno ne ostane  vremena da provodi u ovom zaista neobično dizajniranom Žil Vern apartmanu.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1