Najzanimljiviji sajt Balkana


Planinska reka Verzasca se nalazi  u Švajcarskoj,i poznata je u svetu po svojim jasnim i tirkiznim vodama,do sada lepotu ove reke ste mogli da gledate odozgo odnosno s površine .Ali Fotograf Klaudio Gazzaroli odlučio je to malo da promeni...

pa je uz pomoć ronilačkog odela,uzeo vodootporne kamere i snimio prelepu reku iz vode odnosno njene podvodne lepote i bistrinu.

Verzasca-planinska reka je duga 30 km  izvire kod Pizzo Barone i uleva se u Lake Maggiore, u Italiji.Reka se nalazi se u italijanskom govornom području Švajcarske i je popularna turistička destinacija.
Verzasca
Ljudi dolaze iz svih krajeva sveta da bi videli tirkizne vode Verzasca Većina od njih vole da slikaju pored reke Verzasca koju okružuju mnogobrojni mostovi izgrađenih nad rekom


Fotograf Klaudio Gazzaroli želeo da ponudi drugačiju perspektivu na ovom jedinstvenom čudu prirode. On je zaronio 15 metara dubine i fotografisao reku pod vodom želeći da pokaže svetu bistrinu ove reke.Kakve je to bistirna i prirodna lepota možete videti na sledećim slikama.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1