Najzanimljiviji sajt Balkana


Bivša vajarka Karen Portaleo pravi neverovatno lepe i realistične torte kao i kolače, koji će zadovoljiti svačiji ukus.Ona je 2005.godine htela da pomogne svojoj prijateljici Stacey Eame u otvaranju Highland poslatičarne u Atlanti u Dzorziji.
"Nakon moje prve posete poslastičarni primetila sam da nema lepih ukrasnih torti,pa sam pitala prijateljicu da li bih ja mogla napraviti možda par kolačića....

Moji kolači tj oblici su se dopali mojoj prijateljici i tako sam započela karijeru dekoratera torti "kaže Karen

Naravno Karen kada je započinjala ovaj posao nije imala mnogo iskustva u pekarskoj odnosno poslatičarskoj struci.Sada se može reći sa sigurnosću da je postala vrhunski profesionalni dekorater kolača i torti.Pod njenim vodjstvom i rukama se stvaraju realistične nestvarne dekoracije torti i kolača i uvek imaju "pune ruke" posla.

Njeni klijenti su poznati ljudi iz svetskog dzet seta poput Ser Elton Džona,Demi Mur i repera L'Il Vejna koji obožavaju njene slatke skulputre i koji su redovne mušterije.Dok cena ovakvih fenomenalnih dekoracija torti se kreću i preko 1.000 dolara.!
Kada gledate ove slike izgledaju gotovo neverovatno realne i pravo su malo slatko umetničko remek delo.Kakve su to slatke dekoracije pogledajte u foto galeriji.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1