Najzanimljiviji sajt Balkana


Ovakav usisivač mogu da priušte samo multi-milijarderi,pardon domaćice multimiljarderke.Neobičan zlatni ususivač možete ( ako imate dovoljno novca na bacanje) da kupite preko onlajn prodavnice proizvođača usisivača GoVacuum po "jedinstvaenoj" ceni od....

samo 1.000.000 dolara...

Naravno za ovu cenu od milion dolara dobićete usisivač u zelenoj boji,i sa obloženim 24 karatnim zlatom koji specijalno dizajniran da pokaže sav luksuz za koji ste platili.Sa ovakvom cenom proizvođača GoVacuum ovaj zlatni usisivač pretenduje da postane najskuplji na svettu!

Usisivač marke GV62711 ima dosta luksuznih osobina tako on nudi niz različitih načina čišćenja,moćan motor za maksimalan protoka vazduha,širokim deo za čišćenje dizni, HEPA torbu.

Prodavac ovog najskupljeg usisivača na planeti Zemlji nudi i neke prilagodljive opcije poput ručno ušivene spoljne torbe od bilo kog materijala koji vi izaberete izabrali,metalni rajsferšlus za na jednokratnu HEPA torbu.

Isto tako kupcu usisivača od zlata se nudi besplatno graviranje i opcije su neograničene sve zavisi od želje kupaca. Ovaj usisivač možemo reći u rangu sa usisvačima poput ErgoRapido koji je ukrašen Svarovski kristalima.

I da napomenemo da svega 100 komada ovog ekskluzivnog proizvoda će biti dostupno za slobodnu prodaju na tržištu.

Takođe, GV62711 zlatni ususivač više nikada neće se praviti a svaka od mašina će imati ugraviran ekskluzivni serijski broj i dolaziće sa sertifikatom o autentičnosti.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1