Najzanimljiviji sajt Balkana


Barbara Bordelon (52) iz Teksasa,SAD, je prijavila lokalnoj policiji pre nedelju dana,prijetnje koje ona dobija od njoj nepoznate osobe ženskog pola preko SMS poruka kao i telefonskih poziva...

U policiji su prihvatili da istraže njen slučaj,dok prijetnje preko SMS poruka nastavile dolaziti na Barbarin mobilni telefon.Tako je u jednoj od poruka stajalo kako će je nepoznata žensk osoba napasti ako policija ne odustane od istrage.Ipak policajci nisu se dali preplašiti niti odustati od slučaja, bili su uporni.

Tako su tokom istrage došli do saznanja kako prijetnje šalje niko drugi nego ona koja je im i prijavila slučaj 52- godišnja Barbara Bordelon!Što je značilo neobičnu i zanimljivu stvar da je ona sama sebi slala SMS poruke i pretila?!

Barbara je na kraju ove čudnog događaja kao i policijske istrage priznala sve,ali nije jedno uspela da objasni samu sebe zašto je to uradila i šta ju je nataralo da učni ovako bizarnu stvar.

Sada,Barbara se nalazi u zatvoru okruga Angelina,gde joj je određena kaucija za puštanje na slobodu u iznosu od  95.000 dolara.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1