Najzanimljiviji sajt Balkana


Ova zanimljiva vest sigurno će podstaći kod onih koji vole sendviče da sad naprave jedan ukusan sendvič.Kuvari iz grada Meksiko Sitija zajedno sa lokalnim vlastima uz zaposlene iz 55 preduzeća pomagali pripremi ogormnog sendviča....

Težak i dugačak sendvič ri iz grada Meksiko Sitija povodom festivala hrane a težina sendviča je bila neverovatnih 700 kilograma sa dužinom do 53 metra!

Za sendvič od 700 kilogramna utrošeno je na hiljade komada hleba,zelene salate,luka,paradajza,sira.Sendvič je bio izmešan sa više od 70 vrsta sastojaka,poput slanine,ćuretine,piletine morskih plodova ,uključujući i nekoliko stotina litara majoneza,senfa.


Svaki deo super ogormnog sendviča imao drugačiji punjenje tj sastav.Uprkos svojoj veličini,ipak to nije najveći sendivč na svetu koji je ikada napravljen.Za sada ta čast pripada sendviču iz SAD napravljenom 2005.godine koji je težio neverovatnih  2.467 kilograma!

Organizatori događaja u Meksiko Sitiju se nadaju da će sada ljudi izabrati užinu sa tradicionalnim meksičkim sendvičima,umesto brze hrane.

loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner