Najzanimljiviji sajt BalkanaKorejski pop superstar "PSY" je već postigao neverovatan svetski uspeh u muzičkim vodama za veoma kratko vreme a sada može i da se pohvali i sa videom za pesmu "Gangnam Style",koji je upisan u Ginisovu knjigu rekorda....

PSY  pravo ime pevača je Park Jae-Sang je južnokorejski pevač,tekstopisac i reper.Gangnam Gangnam Style,je njegov najuspešniji singl do danas,i on  je najgledanija K-pop video na YouTube-u.

Style pesma izvođača Psy-ija koji je postao oficijelno dostupan na You Tube  od 15. jula, da sada je "zavolelo" lajkovalo ( u ovom trenutku dok pišemo brojka je) više od 3.225,485 puta što je najviše lajkova jednog videa u istoriji YouTube-a.


A video spot pogledalo 334.657,135 ljudi širom sveta.Lajkovanjem spota i pesme Gangnam Style je ušao u Ginisovu knjigu rekorda za najviše lajkovan video spot na You Tube.

Ovim akjovima na You Tube oboren je prethodni rekord iz prošle godine koji su držali LMFAO i njihov poznati prošlogodišnji hit,pesma "Party Rock Anthem", za koju je trenuto zabeleženo 1.574 963 "lajkova"a pre LMFAO rekord su držali mladi Justin Bieber sa '1,327,147 "lajkova" i Adele sa svojom pesmom videom "Rolling in the Deep" sa 1.245.641 "lajkova".
Osim toga "Gangnam Style" prva je korejska pesma koja se našla i na prvom mestu iTunesa.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1