Najzanimljiviji sajt Balkana


Naslov možda jeste neverovatan i krajnje čudan ali i to se desilo.Jedan je Japanac na Yahoo aukciji ponudio planetu Zemlju.Još čudnije je to da je ovaj japanac uspeo da prikupi .....

skoro 2.772 ponude sa trenutnom cenom od 123.472.279 američkih dolara!

Japanac je postavio početnu cenu za planetu zemlju od 0,86 dolara koja je vrtoglavom brzinom iz sata u sat rasla.Naravno predpostavaljamo da pobednik neće doista tolike milione dolara.

Zanimljiva je isto tako stvar da je uz opis ponuđenog "proizvoda" domišljati Japanac napisao kako mu je Bog dao planetu Zemlju pa sad on nudi na aukciji Zemlju.


Japanac koji je psotavio planetu zemlju na aukciju zatražio i da mu potencijalni kupci dostave pismo u kojem će opisati svoje namere za kupovinu kako bi znao da je reč o ozbiljnim i pravim kupcima planete Zemlje

Pored ovako čudnog "proizvoda" i  pitanja potencijalnih "kupaca" kupaca su bila zanimljiva.Tako je jedan "kupac" planete pitao Japanca "dolazi li planeta sa dugmetom za reset" koji bi ga mogao vratiti u prošlost, ok ga je drugi kupac pitao "Da li ću postati Bog nakon uspešne kupovine planete" na što mu je Japanac  odgovorio sa kratkim "ne".
Aukcija "prodaje planete" Zemlje se završava 6 novembra 2012.godine u 11:10 min.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1