Najnoviji naslovi

Najčitanije ovog meseca


Ilham Alijev predsednik Azerbejdžana  je za svoj  51. rođendan dobio ogromnu dugačku tortu.Gigantska torta koja je napravljena u čast Azerbejdžanskog predsednika je bila duga 51 metar. A proslava rođendana ....

prdesednika Alijeva se doigrala u trećem najvećem gradu u Azerbejdžanu, Sumgayitu

Guverner grada Sumgayitta Eldar Azizov kazao je da je obeležavanje predsednikovog rođendana na ovaj način postalo već tradicija i da oni svake godine obore državni rekord u veličini torte.Gradonačelnik je takođe dodao da  ovogodišnja torta koju su napravili za svog predsednika je ujedno najveća napravljena u Evropi.

Inaće predsednikčku tortu je pravila turska firma koja radi u Azerbejdžanu, za tortu je bilo potrebno 10 dana da se napravi.U ogromnu tortu se utrošilo 22.000 komada jaja,dve tone brašna,1,7 tona šećera, 700 kilograma oraha i lešnjaka.

Dok je džinovska torta najveća Evropska torta bila teška neverovatnih 11 tona i ukrašena ukrasima "Eurovision 2012" i replikom sale u kojoj je održano takmičenje za pjesmu Eurovizije.Svim prisutnim i gostima torta je kasnije bila isečena i podeljena.

Kliknite ovde i ostavite svoj komentar

Komentari

  • "Trenutno nema Komentara"

Pretraga naslova

Pratite nas i dok ste na Facebooku

OGLASNA TABLA sajta

Molimo administratore ostalih web sajtova da ne "vuku slike" sa naloga na photobucketu  Jer nam prave ogroman saobraćaj (bandwidth) koji kada se pređe određni limt mora da se plaća  Direktnim linkovanjem slika sa photobucketa ugrožavate rad ovog sajta odnosno prikazivanja fotografija
HVALA :)
 administracija sajta

 

Najčitaniji naslovi 2014

© 2011-2014 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana

Zabranjeno je čisto kopiranje(opcija) copy paste teksta i naslova članka.!