Najzanimljiviji sajt Balkana


Otac čiji nezaposleni 23-godišnji koji je provodio jako mnogo vremena igrajući kompjuterske igre,odlučio se na pomalo neobičan i zanimljiv način kako sina da "odlepi od igrice" .....

Otac iz Kine je angažovao je virtuelne "ubice" u igrici da krenu za njegovim sinom u poteru i ubiju njegovog avatara u igri

Čovek, koji je na blogu “Kotaku East” imenovan kao gospodin Feng, nadao se da će na ovaj način odvratiti sina od igranja igrica.
"Još nikada nisam čuo da je neko uradio tako nešto,ja ne verujem da ovakav pristup ima efekta.Preterivanje u igranju kompjuterskih igara obično je simptom skrivenog problema" izjavio je povodom ovog slučaja profesor Mark Grifits, inače stručnjak za zavisnost od kockanja i sličnih oblika zavisnosti sa Notingem Trent univerziteta.

Profesor Mark Grifitsveć 25 godina proučava slučajeve u kojima mladi provode previše vremena u igranju igrica i kaže da su mnogi roditelji zabrinuti zbog toga, ali da često nije u pitanju zavisnost.

"Upoznao sam mlade koji provode za kompjuterom 10-14 sati dnevno, ali kod mnogih to ne izaziva štetne posledice ukoliko nisu zaposleni,u vezi ili nemaju dece" kaže Grifits.

Otac i sin iz ove pomalo čudne priče su se u međuvremenu pomirili, ali stručnjak za igru “World of Warcraft” Olivija Grejs kaže da ne veruje da će očeva akcija odvratiti mladića od igara.
izvor:blic.rs


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1