Najzanimljiviji sajt Balkana


U utorak oko 3 sata iza ponoći u Švedskoj u jednoj četvrti u Štokholmu,se dogodila neobična i pomalo bizarna nesreća.Jedna je šveđanka ukrala voz i sa vozom se zbila u zgradu koja se nalazila pored pruge....


Ova bizarna železnička nesreća se desila u blizini mosta Dalarö.Na svu sreću u vozu nije bilo putnika.Ali čistačica to jeste žena koja je ukrala voz ostala je punih dva sata zarobljena u lokomotivi voza pre nego što su je izvukli vatrogasci iz olupine.Nesrećna žena je sa veoma teškim povredema prebačena u bolnicu.

Policiji još uvek nije jasno kako se tačno desila ova neobična železnička nesreća.Vagon voza se bukvalno zabio u kuhinju na prvom spratu zgrade pokraj koje prolazi železnička pruga.

Prava je sreća da niko od stanara tog stana nije poveđeno jer su spavali kada se desila nesreća u susednoj sobi Policiji je poznato to da je voz posle probijanja barijere se vozio još 25 metara pre nego se zabio u zgradu

"Voz je morao ići puno brže nego što obično vozi",izjavio je Fredrik Cavalli-Björkman,poptarol gradskog prevoznika SL.

"Ona je čistačica.Nekako je uspela ući i bukvalno ukrasti voz.naravno mi sad istražujemo kako se mogao dogoditi ovakav incident",kazao je Tomas Hedenius, potparol podizvođača koji održava liniju na kojoj vozio je ukradni voz.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1