Najzanimljiviji sajt Balkana


Amerikanci Mariangela Tobin iz Masačusetsa se desio nesvakidašnji incident.Povodom tog incidenta ona je tužila kompaniju Fedeks koja se bavi dostavom pošiljki.Kako Mariangela tvrdi njoj je Fedeks greškom poslao paket ....

u kojem je bilo sedam kilograma marihuane,da bih joj potom dao dao adresu planiranih primaocima,koji se i kasnije pojavio na njenim vratima.

Mariangela Tobin je u svojoj tužbi da je kompanija prekršila zakone države o privatnosti i samim tim stavila sebe i svoju djecu u opasnost. "Osećam se ugroženo i brinem za bezbednost mojih ćerki i mene" izjavila je za jednu TV stanicu  i dodala je da iz straha uvek prva uđe dok njena deca je čekaju ispred kuće

Kada je Tobin stigao paket  pomislila je da je to  rođendanski poklon za svoju ćerku,međutim kada ga je otvorila, našla je sveće i pepermint,i onda je ugledala marihuanu.

Ona je ispričala kako joj je samo nakon sat vremena,nepoznat muškarac zakucao na njena vrata i tražio svoj paket,odnosno paket koji joj je dostavio Fedex .A napolju  su bila još dvojica nepoznatih momaka koji su sedeli  u automobilu i čekali da im drug preuzme "dragoceni" paket .Nepoznat muškarac je njoj potvrdio da im je Fedeks dao njenu adresu.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1