Najzanimljiviji sajt Balkana


Mogli bi smo s pravom reći malo čudo prirode, se desilo u Kini! Jedna kokoška u kineskoj provinciji Guidžou snela je jaje koje imalo težinu 200 grama.Ali kada su jaje razbili pred TV ekipom,u njemu su ....

pored dva žumanca i povelikog belanca pronašli još jedno jaje u ljusci!
Jang Sun (87) iz sela Bijie u Kini kaže da je njena "super koka" velika jaja počela da nosi pre tri nedelje i da ih je do sada snela ukupno pet.

Jang kaže da je prvo bila iznenađena i da tako nešto nije videla ni na televizij.Ovo neobično jaje je skoro tri puta teže,ali i veće u odnosu na obično kokošije jaje.

Prethodna četiri jajeta su isto tako bila mlo čudna,u sebi su imala po dva žumanceta.Dok je zadnje peto kokošije jaje skrivalo i jaje u ljusci.Vlasnica Jang Sun kokoške kaže,da je mislila da će njena kokoš uginuti,dok je pokušavala da snese prvo veliko jaje.

"Super kokoška" je kupljena 2012 godine a vlasnici istuču da je malo drugačija u odnosu na druge.Pretpostavka je da za ovako veliko jaje je kriva ishrana.Ova super koka iz Kine za razliku od drugih kokošaka,ne jede kukuruz,već pirinač.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1