Najzanimljiviji sajt Balkana

dog truck ice cream
Od maja meseca prvi takve vrste u svetu,i u SAD pojavio se sladoled kamion za pse ,tako je vec ovaj neobični kombi osvojio je srca vlasnika pasa u Los AngelesuPatrik Guilfoyle došao je na sasvim neobičnu i zanimljivu ideju....

sladoled kamion za pse i nazavao ga Phydough.Patrik je primetio da mnogo proizvodjača koji prave hrane za pse da im je važniji profit od kvaliteta hrane koju prave za pse.

 Tako je došao na ideju a imao je i žeju da peče zdrave,bez konzervansa kolačiće za pse.A  sve da bude ukombinovano s popularnim malim kamionom ( kao za sladoled u USA).

Napravio je kamion sladoled za pse pod imenom
Phydough u ovom malom kamionu ,Patrik nudi vlasnicima pasa sve vrste ukusnih zdravih psećih kolačića i kao psećeg sladoleda.

Prema službenim informacijama u kamion sladoledu za pse -Phydough koristi se i prodaju samo najfiniji organski sastojci koje nabavljaju iz kvalitetnih prodavnica s živežnim namirnicama kao i kod lokalnih poljoprivrednika.

Patrik tvrdi da je sva hrana koja se spremi je kvalitetna i zdrava za pse.

A cene su pristupačne tako kašičica sladoleda košta oko 2,50 dolara,dok za kolaćiće za pse će te potrošiti oko 16 dolara,a vaš pas će znati ceniti takvu ljubav.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1