Najzanimljiviji sajt Balkana

dog truck ice cream
Od maja meseca prvi takve vrste u svetu,i u SAD pojavio se sladoled kamion za pse ,tako je vec ovaj neobični kombi osvojio je srca vlasnika pasa u Los AngelesuPatrik Guilfoyle došao je na sasvim neobičnu i zanimljivu ideju....

sladoled kamion za pse i nazavao ga Phydough.Patrik je primetio da mnogo proizvodjača koji prave hrane za pse da im je važniji profit od kvaliteta hrane koju prave za pse.

 Tako je došao na ideju a imao je i žeju da peče zdrave,bez konzervansa kolačiće za pse.A  sve da bude ukombinovano s popularnim malim kamionom ( kao za sladoled u USA).

Napravio je kamion sladoled za pse pod imenom
Phydough u ovom malom kamionu ,Patrik nudi vlasnicima pasa sve vrste ukusnih zdravih psećih kolačića i kao psećeg sladoleda.

Prema službenim informacijama u kamion sladoledu za pse -Phydough koristi se i prodaju samo najfiniji organski sastojci koje nabavljaju iz kvalitetnih prodavnica s živežnim namirnicama kao i kod lokalnih poljoprivrednika.

Patrik tvrdi da je sva hrana koja se spremi je kvalitetna i zdrava za pse.

A cene su pristupačne tako kašičica sladoleda košta oko 2,50 dolara,dok za kolaćiće za pse će te potrošiti oko 16 dolara,a vaš pas će znati ceniti takvu ljubav.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Pratite nas i dok ste na Facebooku


google plustwitter icon

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner