Najzanimljiviji sajt Balkana


Još jedna bizarnost nam dolazi i SAD-a odnosno iz emisije "Moja čudna zavisnost" Brea je iz Kanzasa ima 19 godina i obožava da jede pesak!Da dobro ste pročitali pravi pravcati pesak.Brea je počela je da jede pesak pre....
pet godina kada je imala 14 godina,tada je slučajno pojela malo peska na plaži.Sada posle toliko godina ona ga jede i do  šest puta dnevno.

Njena čudna zavisnost od peska odnosno pesak ponekad koristi i kao "začin".Tako nekada umače čips u činiju pijeska.Brea ovo zadovoljstvo toj čudnu grickalicu od peska i čipsa objašnjava rečima:

"Čips sa peskom ima najbolju hrskavost koju sam osetila u životu"

Ali Brea ne jede samo pesak,što je još bizarnije ona takođe, glođe i turpiju za nokte!? Naravno kada nema peska na "jelovniku",Trupiju za nkte glođe tako što stavi turpiju između zuba da dobila svoju dozu dnevne hrskavosti

Interesantno je da Brea ima i omiljenu vrstu peska koju voli da jede:

"Omiljeni mi je pesak iz igrališta u parku.Tamo uzmem šaku peska i izvadim sve veće kamenčiće.Potpuno je prirodno,i naravno dolazi pravo iz zemlje.Odlično je i veoma hrskavo" kazala je Brea u Tv emisiji "Moja čudna zavisnost"
loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1