Najzanimljiviji sajt Balkana


Stopalo koje navodno pripada misterioznom biću Bigfut pronađeno je do strane dvoje dečaka u šumi u blizini grada Kvinsa, u Masačusetsu, prošlog meseca.Trenutno nad ovim misterioznom "stopalu bigfuta"....
se sprovode ispitivanja da bi otkrilo kojem stvarno je stvorenju reč ili kome je pripadalo.Zbunjeni policajci su poslali stopalo medicinskim istražiteljima da vide da li oni mogu da otkriju nešto o njegovom poreklu.

"29. marta 2013. godine,narednik Stiven Linus je pokupio nešto što podseća na stopalo koje su pronašla deca u šumi u blizini puta Panteon. Šef policije Frenk Alvihiera je poslao ostatke patolozima koji su potvrdili da nije ljudsko porekla iako deluje da ima pet prstiju" kao stoji u u lokalnim novinama.

Bigfut je ime dato mitskom dlakavom, majmunolikom stvorenju za koje neki veruju da živi u šumama Severne Amerike, a povezan je sa nama poznatijem legendarnom Jetiju koji navodno živi na Himalajima.

Dok će zaluđenici sa dobrodošlicom dočekati ovo otkriće kao još jedan dokaz o njegovom postojanju, skeptici će verovatno predvideti da će rezultati pokazati da stopalo pripada velikom medvedu.
loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1