Najzanimljiviji sajt Balkana

takmicenje hot dog USA

U New Yorku se svake godine na 4 jul održava takmičenje u brzini jedenja hot dogova i to na Koni ajlendu,u južnom delu Bruklina.Džoi Čestnat,zvani "Čeljusti", opet je uspeo da zadrži titulu pobednika u jedenju hot-dogova i to već skoro petu godinu za redom...

Čestnat (27), iz američke države Kalifornije,je težak 98 kila uspeo je da na ovom takmičenju pojede za deset minuta 62 kifle hot doga Ali na žalost nije uspeo da obori svoj vlasititi rekord iz 2009. godine, kada je uspeo da pojede 68 hot dogova.

Još jedna zanimljivost je vezana za Čestnata je ta da je prošle godine 2010 pobedio i na svetskom šampionatu u jedenju pice, tako što je pojeo 41 parče za deset minuta.!!

Pobednik je nakon proždiranja tolikog broja hot dogova  izjavio pristunim novinarima da se oseća O.K.Naravno morao je i da ispije dozu leka za varenje da bi mu posle bilo lakše i njemu i stomaku zbog količine unetih hot dogova.

A u ženskoj konkurenciji ovog takkmičenja pobedila je Sonja Tomas, zvana "Crna udovica",Sonja je uspela da pojede 40 hot-dogova.

Ovo takmičenje je prvi put održano 1916.godine.Prema predanju, počelo je tako što su četiri imigranta odlučila da vide ko je u stanju da pojede najviše viršli da utvrde koji od njih je veći Amerikanac.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1