Najzanimljiviji sajt Balkana


Japanske devojke preko ovog čudnog posla tj reklamiranja mogu da zarade i do 75 evra dnevno !Za ovo je potrebno da one devgojke koje se odluče  za ovaj posao  na svoju butinu......

"preslikaju" natpis ili sličicu kojom se promoviše novi film piće ili bilo koji drugi proizvod  a potom  prošetaju gradom u miniću ili krtkoj suknjici

Na ovaj način japanske marketinške agencije žele privući potencijalne mušterije jer su svesne da je jako teško privući pažnju potrošača u Tokiju.Tako im je i pala na pamet neobična pomalo seksi ideja i način reklamiranja.
"Ženske butine predstavljaju savršeno mesto za stavljanje reklame, jer će sigurno većina muškaraca pogledati" kaže Hidenori Atsumi, direktor agencije "WIT".

 
Trenutno u ovoj nesvakidašnjoj akciji učestvuje oko 3.000 punoletnih Japanki, a jedna od njih, Miho Macumoto, kaže da joj nije uopšte nije neprijatno da bude "hodajući bilbord".

 "Ne bih pristala da mi stave reklame na stomak ili neko dugo mesto, ali pošto je na butini, ne vidim u čemu bi bio problem" rekla je ona.
loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1