Najzanimljiviji sajt Balkana


Italijan Davide Andreani, (39) iz grada Pesara ima neobičnu i  zanimljivu kolekciju limenki.Sakupljanje limenki Coca - Cole je započeo još od detinjstva .Do sada je skupio veliki broj  limenki iz celog sveta među njima i neke retke gotovo zaboravljene...

Andreani je za nekih 20-ak godina sakupio je više od 10.000 Coca -Cola limenki iz skoro svih zemalja sveta osim Kube i Severne Koreje, gde se Cola -Cola  ovo svetsko popularno piće ne prodaje.

 "Još kada sam bio dečak, kada bi mi se moj otac vratio sa poslovnog putovanja uvek bi mi donosioo male limenke Coca-Cole od 150 ml, koje je dobio u avionu,i od tada je započeo moj hobi", kaže Andreani.
Njegova najstarija konzerva  Coca -Cole datira iz 1959. godine.Među hiljadama limenki je i veoma retka sarajevska Coca -Cola sa grbom Zimskih olimpijskih igara 1984. godine.Inače ova sarajevska limenka Coca Cole je proizvedena je u Austriji.
Tu su i specijalne konzerve ograničenih Coca-Cola izdanja.

"U svetu među onima koji sakupljaju Coca cole konzerve,najbolje se mogu prodati za oko 500 dolara", kaže 39-godišnji Davide AndreaniMeđutim, u ovom trenutku nedostaju mu limenke iz nekoliko zemalja, te traži pomoć preko interneta.U nastavku pogledajte( uvećaje slike da bi videli detalje na limenkama) u našu foto galeriju Coca -Cola limenki ,ovo je samo mali deo limenki koje ima Italijan Davide Andreani.loading...


 

 

loading...

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner