Najzanimljiviji sajt Balkana


Da internet (ljubavne) veze se ne dešavaju samo mladima i srednjovečnim osobama pokazali su i stariji Tako je 83-godišnjoj Čehinji i njenom 86-godišnjem susedu, udovcu iz malog sela, tehnološko dostignuće omogućilo da se zaljube jedno u drugo preko skajpa.....

Baka Jana  za svoj 80 rođendan dobila je od ćerke računar .Baka ga je dugo ignorisala iz straha da neće naučiti da ga koristi. "Kada se ćerka naljutila i počela da vadi kablove iz utičnice da ga odnese, konačno sam rekla sebi da ne bi trebalo da se stidim. Taj poklon je bio tako skup", kazala je baka Jana.

Najviše je zainteresovala mogućnost kontaktiranja preko video razgovora koju pruža skajp. Kada se pohvalila susedu iz istog sela koga je povremeno viđala kako šeta psa i požalila se da nema mnogo kontakata jer su mnogi njeni vršnjaci pomrli a deca su na poslu i nemaju vremena, on joj je predložio da ponekad razgovaraju preko skype-a.

Čudna i zanimljiva priča da dvoje suseda iz istog sela pričaju posredstvom skajpa razvila se vrlo brzo u ljubav. "Tako nekako se sve razvilo i sada živimo zajedno već tri godine. Ljubav cveta u svako životno doba".

"Zadovoljni smo veoma jedno s drugim", kazao je još vitalni deda Jan. Moda mladih generacija da se život ogoli na društvenim mrežama ili u medijima taj zaljubljeni par iz centralne Češke ipak nije zarazila i zamolili su redakciju lista da ne objavljuje njihova puna imena i mesto boravka iako ih u selu svi zovu "divan par".

loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1