Najzanimljiviji sajt Balkana


Jedna neimenovana žena sa Novog Zelanda kako prenose vest,neki zapadni novinski mediji je vozila spavajući! Neimenovana žena je vozila automobil noću od Hamiltona do Aucklanda, a potom istočnom obalom....


Kako se navodi u policijskom saopštenju oni su primili poziv od njegnog prijatelja koji je bio zabrinut je žena uzela auto, a pati od problema sa spavanjem odnosno uzela je pilule i može joj se dogoditi da zaspi za volanom.Policija je poslala patrole koje su je pratile uz pomoć njenog mobilnog telefona te je tako i pronašli

Neimenovanu ženu policija je našla naslonjenu na volan aitomobila, na putu blizu njene bivše kuće u Taurangi oko 4:55 sati ujutro. Bila je na pet sati  na putu i za to vreme je prešla 300 kilometara.!

Tokom vožnje automobila u snu, slala je i SMS-ove koji su dokazali da je bila u polusnu. No, njeni prijatelji nisu znali da je u to vrijeme bila za volanom i na cesti. Ženu je pronašla njena rođaka. Kada se probudila nije se sećala ničega od prošle noći.

 "Dobila je zabranu upravljanja vozilom i naredbu da potraži medicinsku pomoć kako joj vozačka dozvola ne bi bila oduzeta", rekao je Dave Litton, viši policijski službenik Hamilton policije.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1