Najzanimljiviji sajt Balkana


Iznerviran što nema prenosa fudbalskih utakmica irske fudbalske reprezentacije u Australiji,strastveni ljubitelj fudbala i verni navijač David Feeney iz Dablina odlučio s  na jednu neobičnu i zanimljivu stvar!....


Strastveni i verni navijač Irske reprezentacije David je otkupio TV prava za prenosa kvalifikacijske utakmice Irska-Švedska.!

Tako je David Feeney, kontaktirao je jednog prijatelja koji se u Irskoj bavi TV prenosima pre nego što je dao ponudu nemačkoj medijskoj kući "Kentaro" koja je imala prava prenosa utakmice Irska-Švedska

 "Prvo su mi rekli su da je moja ponuda niska, ali da je je skoro blizu traženog iznosa pa sam se odlučio da  povisim iznos i oni su pristali", izjavio je Feeney koji se udružio sa ljudima koji na svom kanalu prikazuju utrke konja pa će oni na svom kanalu emitovati direktan prenos.


"Koštalo me to nekoliko desetina hiljada dolara", rekao je i dodao da je u celoj priči najteže bilo uveriti suprugu.( to mu verujemo op. aut.)

"Nju je bilo najteže uveriti ali pristala je kad smo se dogovorili da će bilo kakva zarada ići njoj", dodao je na kraju ljubitelj fudbala Feeney.

Feeney je takođe osigurao prenos kvalifikacione utakmice Engleske u Ukrajini, a do novca je došao verovali ili ne tako što je podigao hipoteku na kuću. !

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1