Najzanimljiviji sajt Balkana


14 krava  i 3 bika  su uhvaćeni u njivi u vranjskom selu Trstena, u području kopnene zone bezbednosti u opštini Vranje, neposredno uz administativnu liniju sa Kosovom.Krave su došle u potrazi za hranom, rekao je direktor veterinarske stanice Miodrag Milković....


Stojiljkovićima je od krava i bikova sa Kosova stradala njiva sa kukuruzom, pasuljem, krompirom, repom, tikvama, a i detelinom

Krave su same "Ilegalno" prešle administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom i njih su hvatali pridanici Vojske Srbije.Dok je portparol policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković, izjavio da je posle hvatanja policija preuzela krave i bikove  iz sela Trstena na poziv Dragana i Vesne Stojiljković, na čijem su imanju uhvaćene  "u šteti“.


Milković je za agenciju Beta izjavio da su krave i bikovi sa Kosova zbrinuti u veterinarskoj stanici u Bujanovci, po nalogu veterinarskog inspektora iz Vranja.

Stamenković navodi da policija u Vranju do sada nije imala  slučaj sa životinjama koje su "ilegalno" prešle administrativnu liniju sa Kosovom.Deo krava uspeo da izbegne "hapšenje" i pobeglo je u pravcu Kosova.
Izvor:rts.rs


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1