Najzanimljiviji sajt Balkana


Univerzitetska bolnica za istraživanje raka koja se nalazi u Kini izazvala je zgražavanje kineske javnosti kada je oglasila potrebu za krvlju devica.Ovaj oglas koji je dala kineska bolnica zvuči jako bizarno.....

Bolnica je objasnila da im je krv devojaka starih između 18 i 24 godine koje se nisu upuštale u seksualne odnose a sve zbog potrebe istraživanjs humani papiloma virusa,odnosno HPV-a.

"Naš postupak je u skladu sa međunarodnom praksom.Krv devica koristi se kao negativna kontrolna supstanca u istraživanjima u vezi sa HPV, jer žene koje nisu imale seksualne odnose imaju vrlo mali rizik da se zaraze",objasnila je potparol bolnice Guan Juiping i dodala da su reči "seks" i "devica" bez ikakve potrebe privukli preveliku pažnju.

Oglasili su se i doktori i istakli da je krv devica nužno potrebna u lečenju HPV-a.Bez obzira na stručne razloge, javnost je osudila ovakav čin, a neki korisnici društvenih mreža postavili su pitanje kako je moguće da se za naučna istraživanja traži samo krv žena, a ne i muškaraca.

Ipak postoje žene koje veruju bolnicii već su spremne da daju donacij u odnosno za ono što bolnica traži takoda se za sada javilo 50 mladih žena odazvalo pozivu i već dalo krv.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1