Najzanimljiviji sajt Balkana


Evo jedne prave i zanimljive slatke informacije za sve klince a i za roditelje.
U prodaju je nedavno puštena čokolada pod imenom "Magic Choc" koja se za sada može samo kupiti u Velikoj Britaniji.Ova čokolada može da se oblikuje prstima i ne topi se.I još najvažnije je ne bojte se roditelji ne ostavlja mrlje na odeći vaših klinaca.


Čokoladin moto odnosno fabrike koja je pravi je "Zgneči,oblikuj i pojedi je".U koliko mislite da je reč o čistoj hemiji varate se!
Čokolada "Magic Choc" u sebi sadrži 20 gr.bele čokolade i 40 gr. tamne,100 posto je Belgijska čokolada.U sastavu ove zanimljive čokolade možete naći i glukozni sirup,kakao masa,šećer,kakao,maslac,punomasno mleko u prahu,emulgator,soja lecitin,prirodna aroma vanile.

Čokolada se proizvodi u fabrici u Severnoj Irskoj.I U svakom pakovanju Magic Choca nalazi se i uputstvo kako napraviti razne figurice koje kasnije klinci mogu smazati.

Cena jedne čokoladice Magic Choc je oko 7 evra ili oko 6 funti, a za cenu od 24 funte možete uzeti vasem klincu( ko bude u Velikoj Britanji) Magic Choc activity pack od 200 gr.Uz sva pakovanja ove čokolade dolaze antibakterijske vlažne maramice za ruke.
I nadamo se da će uskoro se naći i na našem tržištu radi naših najmladjih a i malo starijih.loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1