Najzanimljiviji sajt Balkana

magic choc čokolada koja se ne topi

Evo jedne prave i zanimljive slatke informacije za sve klince a i za roditelje. U prodaju je nedavno puštena čokolada pod imenom "Magic Choc" koja se za sada može samo kupiti u Velikoj Britaniji...

Ova čokolada može da se oblikuje prstima i ne topi se.I još najvažnije je ne bojte se roditelji ne ostavlja mrlje na odeći vaših klinaca.

magic choc  čokolada koa se ne topi

Čokoladin moto odnosno fabrike koja je pravi je "Zgneči,oblikuj i pojedi je".U koliko mislite da je reč o čistoj hemiji varate se!
Čokolada "Magic Choc" u sebi sadrži 20 gr.bele čokolade i 40 gr. tamne,100 posto je Belgijska čokolada.

U sastavu ove zanimljive čokolade možete naći i glukozni sirup,kakao masa,šećer,kakao,maslac,punomasno mleko u prahu,emulgator,soja lecitin,prirodna aroma vanile.

Čokolada se proizvodi u fabrici u Severnoj Irskoj.I U svakom pakovanju Magic Choca nalazi se i uputstvo kako napraviti razne figurice koje kasnije klinci mogu smazati.

Cena jedne čokoladice Magic Choc je oko 7 evra ili oko 6 funti, a za cenu od 24 funte možete uzeti vasem klincu( ko bude u Velikoj Britanji) Magic Choc activity pack od 200 gr.Uz sva pakovanja ove čokolade dolaze antibakterijske vlažne maramice za ruke.
I nadamo se da će uskoro se naći i na našem tržištu radi naših najmladjih a i malo starijih.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1