Najzanimljiviji sajt Balkana


Nesretni Mišel Pjer (58) verojatno nikada nije ni sanjao da bi mu jednog dana mogla eksplodirati WC školjka!Ipak to se njemu dogodilo čak ga je eksplozija wc šolje i ozbiljno i povredila....


Pjer je sasvim normalno pustio vodu, a wc školjka je jednostavno eksplodirala!Krhotine porculana, koje su u trenutku eksplozije poletele prema Pjeru,su ozbiljno povedile njegovo lice, ruke i noge, da bi potom pao na krju i u nesvest.Kada je primljen u bolnicu doktori zbog ozbiljnosti povreda su ga morali i ušivati. Pjer je "zaradio" 30 šavova.

"Očigledno da u ovoj mojoj zgradi postoji ozbiljan problem jer nije normalno da, kada pustite vodu, WC školja eksplodira",izjavio  je Pierreov advokat Sanford Rubenstein.


Osim Pjeru, u zgradi su toga dana eksplodirale još tri WC školjke. Voda je celoj zgradi bila iskljucena, a kada su je ponovno ukljucili i kada su stanari povukli prekidac za puštanje vode, školjke su jednostavno eksplodirale.

Nakon svega, Pjer se prilikom puštanja vode nakon obavljene nužde skriva iza vrata zbog straha da mu se ponovno ne dogodi ista stvar. Od upravitelja zgrade je tražio  odštetu za povrede zadobijene od eksplozije wc šolje.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1