Najzanimljiviji sajt Balkana


Brazilac Fabio Beraldo Rigol (47) iz grada Santa Izabel već 13 godina živi na jednom čudnom i bizarnom mestu - grobnici !Ova grobnica u kojoj Fabio živi je grob njegovog prijatelja....

Fabio je inače nekada bio po zanimanju berzanski službenik  a na ulici se odnosno u prijateljovoj  grobnici nakon niza nesrećnih okolnosti koje su počele  prvo gubitkom posla, potom kada je "ušao" u svet droge i na kraju  odlaskom u zatvor.

Nesrećnog Fabia se čak i porodica odrekla, tako da je završio na ulici i ni sam ne zna kako se jednog kišovitog dana našao u grobnici svog pokojnog prijatelja.

Fabio tvrdi da je od prijatelja “dobio saglasnost” da podele njegovu grobnicu predviđenu za šestoro i od tada je tu skoro stalno već 13 godina.On napušta grobnicu samo kako bi isprosio hranu u Santa Izabeli, a Bog se pobrinuo da mu neko uvek pomogne da ne ostane gladan.

Brazilac Fabio ipak kako on kaže i želi nema nameru da se do svoje smrti zadrži u društvu svog pokojnog prijatelja odnosno u grobnici u kojoj sada živi nego se nada da će uskoro naći posao i steći kuću, makar to bila samo jedna soba sa kupatilom.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1